BASIN DUYURUSU: EOS Hackathon London İkincisi ve En İyi UX Tasarım galibi 'Kestane' Telos'ta konuşlandırılacak

HEMEN YARDIM İÇİN

İletişim: Telos Vakfı

İletişim E-postası: hello@telosfoundation.io

5 Aralık 2018

Kestane Akıllı Hesabı - “Çatlamak Zor Bir Hesap”

Chestnut hesap yönetimi çözümü, blok zinciri teknolojisinin avantajlarını bankalı dünyanın kullanıcı deneyimi beklentilerine dayanan, merakla beklenen bir blok zinciri projesidir. Kestane, blok zinciri uygulamalarından bugüne kadar çok eksik olan kullanıcı arabirimi türünü (UI) ve kullanıcı deneyimini (UX) içeriyor. Telos Blockchain Network, blockchain'in avantajlarını tüm kullanıcılara sunmaya odaklanmıştır. Bu nedenlerden dolayı, Telos Launch Group ve Chestnut ekibi, Chestnut'un 2019'da EOS'daki Chestnut lansmanının yakınında veya yakınında, Telos'a geleceğini duyurmaktan heyecan duyuyor.

Bir Kestane Akıllı Hesabı, kullanıcılara harcama limitleri, beyaz ve kara listeye alınmış hesaplar ve zamana dayalı işlem limitleri dahil olmak üzere kendi güvenlik parametrelerini belirlemelerini sağlar. Önceden belirlenmiş kullanıcı tercihlerine bağlı olarak, kullanıcı ile akıllı sözleşme arasında, gerekli işlem yetkilendirmesini, isteği onaylayan veya reddeden, izin verilen bir hesaptır.

Chestnut Şef Teknik Sorumlusu Daniel Liebeskind, “Blockchain yalnızca insanların hesap oluşturmasını ve dağıtılmış uygulamalarla etkileşim kurmasını kolay, güvenli ve uygun hale getirmek için birlikte çalışabilirsek başarılı olacak” dedi.

“Blockchain teknolojisinin daha fazla benimsenmesini sağlamada etkili olacaksak, kullanıcıların çevrimiçi olarak diğer günlük etkileşimlerine aşina olduklarını hissettiren deneyimlere sahip olmaları gerekir. Kullanıcıların ekosistemimize dahil olma beklentilerini veya davranışlarını değiştirmelerini bekleyemeyiz - Kesin Şef Şefi Yaratıcı Sorumlusu Patricia Parkinson'dan onlarla nerede olduklarını bulmamız gerekiyor.

Kestane, EOS Londra Hackathon'da 2. oldu ve En İyi Kullanıcı Deneyimi (UX) ödülünü aldı ve şu anda Cape Town, Güney Afrika'da devam etmekte olan EOS Hackathon Grand Finale'de kendilerine yer verdi. Takımın çok çeşitli ve iyi dengelenmiş beceri seti, ürüne öncülük etme, UX ve UI tasarımı, ön ve arka uç geliştirme, iletişim, finans, hukuk ve iş geliştirme konularını içermektedir. Telos Launch Group temsilcisi Justin Giudici, “Ekibin yeteneklerinin ve kimyalarının bir araya gelmesi, Cape Town'da yürütülen EOS Hackathon Finale'de niçin yenilebilecek takımlardan biri olduklarını anlamayı kolaylaştırıyor” dedi.

Chestnut ekibi, EOSIO teknolojisinin büyük destekçileridir ve ademi merkeziyetçi uygulamaları için çoklu zincir desteği açıklayan ilk tanınmış geliştirme ekiplerinden biridir. Liebeskind, “Kestane ekibi hem Telos'u hem de EOS'u desteklemenin, dapp geliştiricileri için çapraz uyumlulukları nedeniyle minimum ek iş gerektirdiğini kabul ediyor” dedi. “Telos, yeni kullanıcılar için hesapları serbest bırakarak blockchain ekosistemine katılmayı kolay ve uygun maliyetli hale getiriyor. Chestnut, güvenlik tarafını, kullanıcıların hataları önlemek ve kendilerini kötü amaçlı uygulamalardan korumak için günlük işlem sayısı gibi kendi limitlerini belirleyebilecekleri programlanabilir Akıllı Hesaplar aracılığıyla çözüyor. ”

İnşaatçıların kendisi olarak, Daniel Liebeskind, Danielle Diamond, Anette Wilms, Patricia Parkinson ve Jack DiSalvatore'den oluşan Kestane ekibi, Telos'un EOSIO'nun üzerine eklediği ve her ikisinden de emin olmak istediği önemli gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. onlar ve arkadaşları, kullanım durumları için mevcut en iyi zincire uygulamaları dağıtırlar veya mümkün olduğunda birden fazla zincire dağıtırlar. Zincirler arasında en iyi hesap yönetimi çözümlerini sunmak, EOSIO'daki geliştirme hızını büyük ölçüde en üst düzeye çıkarır. Kilit Telos'un bazı özellikleri, Kestane ekibinin aşağıdakileri içerdiği için heyecan duyduğu özellikleri: IPFS (Gezegenler Arası Dosya Sistemi), ters ağırlıklı oylama ve ücretsiz hesap oluşturma.

“Telos, Kestane'yi ağırlıyor ve EOSIO'nun çok zincirli vizyonunu benimsemelerini alkışlıyor. Telos White Paper Mimarı Douglas Horn, EOS ile birlikte Telos'a yayılma niyetlerini duyurduklarında, erken hareket edenlerin olmalarını övüyoruz.

Chestnut, Telos'a bir banka hesabına aşina olan özellikleri, kullanıcı deneyimini ve koruyucu önlemleri getiriyor, ancak blokaj teknolojisinin sağladığı tam kullanıcı kontrolü, esneklik, verimlilik ve şeffaflık ile birlikte oldukça az bir maliyetle. Telos ve EOS'ta Kestane Açmak, Telos’un EOS ile çapraz uyumluluğu konusunda verilen mantıklı bir adımdır ve böylece binlerce dapp ve her iki zincirde de hesap sahibi olacak yüz binlerce kullanıcıya destek sağlar.

Takım Kestanesi Hakkında:

Chestnut, Londra'daki EOS global-hackathon'da 2.lik ve en iyi UX'i kazandı

www.chestnutaccounts.com

@chestnuteos

t.me/chestnuteos

Telos Blockchain Network Hakkında:

www.telosfoundation.io/